LED-technologie verandert het verlichtingslandschap voor zowel overheden als bedrijven. In de post van vandaag willen we graag een blik werpen op 8 berichten die we hebben geschreven over het onderwerp LED voor industriële verlichtingsinstallaties. Dit moet u helpen om de voor- en nadelen van dit soort verlichting voor industriële toepassingen beter te begrijpen.

Industriële LED-verlichtingsarmaturen die u moet overwegen voor uw faciliteit – Deze post begint met het identificeren van de grote energiekosten die industriële faciliteiten betalen voor hun verlichting. Vervolgens maakt het zich sterk voor LED-verlichting, waarbij de nadruk wordt gelegd op de daling van de onderhoudskosten, de daling van de energiekosten en de verhoging van de verlichtingsprestaties die industriële faciliteiten zullen ervaren door over te schakelen op LED. Tot slot bespreekt de post bepaalde LED-verlichtingsproducten die het best bij een bepaalde toepassing passen. Om de volledige post te lezen, klik hier.
3 Toepassingen voor industriële LED-verlichting – Deze post begint met het bespreken van de drie belangrijkste drijfveren voor het implementeren van LED-verlichting in uw faciliteit, namelijk: lagere energiekosten, lagere onderhoudskosten en betere verlichtingsprestaties. De post gaat dan verder met het bespreken van de specifieke redenen waarom eigenaren van faciliteiten LED-verlichting zouden willen implementeren voor parkeerplaatsen, parkeergarages en magazijnen. Deze kwesties hebben betrekking op een verbeterde esthetiek van de ruimte en op de veiligheid van de klant. Om het volledige bericht te lezen, klik hier.
3 Redenen om magazijnverlichting om te zetten in LED’s – Zoals u misschien al uit de titel heeft kunnen opmaken, bevat dit bericht drie hoofdideeën waarom een eigenaar van een faciliteit zijn verlichting zou omzetten in LED’s. De post bespreekt de “lange opwarmtijd” van metaalhalogeenlampen, en hoe een dergelijk probleem zou worden geëlimineerd met LED-verlichting. Vervolgens wordt de “mogelijkheid om te dimmen” van LED-verlichting besproken en hoe dit kan worden omgezet in een onmiddellijke kostenbesparing voor de facility manager. Tot slot wordt ingegaan op het “schakel”-probleem van metaalhalogeenlampen – waarbij u, als u deze lampen uitschakelt, ongeveer 15 tot 20 minuten moet wachten tot ze weer op volle kracht zijn, en hoe dit probleem met LED-verlichting kan worden verholpen. Om het volledige bericht te lezen, klik hier.

led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led