Voor LED-poolverlichting

Na LED-poolverlichting
Hoeveel beton heb je nodig voor de installatie?
De standaardvergelijking om te bepalen hoeveel beton u nodig hebt voor een lichtmastinstallatie is 3ft naar beneden x 4ft breed + voeg 1 voet naar beneden en 1 voet breed toe voor elke 5 voet boven 18 voet omhoog. Maar, controleer met uw lokale wetten om precies te bepalen hoeveel.

Welke maat lichtmast heeft u nodig?
Dit hangt volledig af van het project. De meest voorkomende lichtmasten zijn tussen 20 voet en 25 voet, maar er is echt geen standaard antwoord. Een lichtplan dat rekening houdt met voetkaarsen is de beste manier om een ideale hoogte te bepalen, maar anders dan dat u alleen maar hoeft te verwijzen naar een lichtdeskundige.

Energiebesparing met verlichtingsbesturing
Hoewel je tijdens die planningsfase waarschijnlijk naar de kosten kijkt, is dit ook een goed moment om te kijken hoe je energie kunt besparen. Er zijn vijf soorten verlichtingsbesturingen die voor meer energiebesparing zorgen:

De schemering om de fotocellen bij zonsondergang aan te zetten en bij zonsopgang uit te schakelen…
Bewegingssensoren schakelen de verlichting alleen aan als er beweging wordt gedetecteerd.
Slimme timers schakelen de verlichting uit en aan, afhankelijk van de instellingen die u programmeert
In tegenstelling tot andere soorten verlichting hebben extreem warme of koude temperaturen weinig tot geen invloed op de efficiëntie van LED-verlichting, waardoor ze perfecte partners zijn voor lichtregelingen. En door over te stappen op LED-verlichting kan de energiefactuur per jaar met 40% tot 60% worden verlaagd. Dat is veel besparing.

Kwaliteitsverlichting
Adequate buitenverlichting zorgt voor de veiligheid van zowel klanten als medewerkers. Helaas geven traditionele lampen een gele tint aan alles wat ze verlichten, waardoor het exterieur en het interieur van uw faciliteit er onverzorgd en smerig uit kunnen zien. LED-verlichting zorgt voor een helder licht van hoge kwaliteit dat de dingen er schoon en professioneel uitziet.

Daarnaast zorgen veel lampen, zoals metaalhalogeen- en HID-lampen, ervoor dat het licht niet gelijkmatig wordt verdeeld. Dit resulteert in donkere vlekken of schaduwen in het verlichte gebied. Het schijnsel van een LED-licht wordt gelijkmatig verdeeld, 360 graden, waardoor donkere vlekken worden weggewerkt. En wanneer het doel van het installeren van verlichting is om de veiligheid te verbeteren en beveiligingscamera’s goed te laten functioneren, is een ongelijkmatige lichtverdeling een groot probleem.

Soorten lichtverdeling
De led-indelingen
Het type lichtverdeling dat nodig is, hangt af van het gebied dat u moet bedekken. Er zijn zes verschillende soorten lichtverdelers:

Type I – loopbruggen, smalle wegen, trottoirs

Type II – brede looppaden, uitgestrekte smalle gebieden zoals joggingbanen, zijstraten

Type III – algemene parkeerplaatsen, elk groot gebied

Type IV – verspreidt licht in een halfronde ruimte, meestal gemonteerd op de zijkant van een gebouw.

Type V – Cirkelvormige verdeling met gelijkmatige intensiteit, goed in grote commerciële partijen.

Type VI – vierkante lichtverdeling met dezelfde intensiteit onder alle hoeken, goed voor parken, grote gebieden, grote parkeerplaatsen

LED-lichtmasten
Het verkrijgen van de juiste LED-lichtmast is essentieel om ervoor te zorgen dat uw LED-mastlampen op hun hoogtepunt kunnen presteren. En, hoewel dit aspect van de paalverlichting vaak wordt verwaarloosd, zal het hebben van een solide achtergrond van kennis dit veel, veel gemakkelijker maken. Denk aan het type lichtmast, de hoogte van de lichtmast en de lichtverdeling bij de aanschaf van palen. En met de energiezuinige en onderhoudsarme glans van LED’s kun je, als je eenmaal de lampen op de palen hebt geïnstalleerd, ze bijna “instellen en vergeten”. U hebt al een goede beslissing genomen door gebruik te maken van LED-verlichting, neem nu die goede beslissing een stapje verder en ga nog een stapje verder om ervoor te zorgen dat uw lichtmasten aan uw verlichtingsbehoeften voldoen. led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led led